ПОНУДА  
НОВОСТИ   ЗА НАС
  Конфигурации

 

Хардвер   Профил
  Компоненти  
Софтвер   Контакт
  Ценовници  
Појдовна основа во работата на MEBIUS е соработката со потрошувачите и деловните партнери. Затоа, не се двоумете да го попoлните формуларот и да ја испратите Вашата порака до нас.
 
Име и презиме :
Емаил:
Порака / коментар:
 
Адреса:
ул. Дрезденска бр. 16
Скопје
Р. Македонија

E-mail:

info@mebius.mk

Телефон:
+389 2 3090 517
+389 2 3090 518

Факс:
+389 2 3073 620

 
MEBIUScomputers